Zabavili ceo internet: Baka i deka nikako da ukapiraju šta ćerka i unuk žele da im saopšte

Vesti 06.02.2024 14:24 0

Budući baka i deka su tek posle četiri minuta shvatili koju vest želi ćerka da im kaže.

baka i deka

Printscreen/Instagram

Baka Beverli (70) i deda Rodžer (82) uopšte nisu shvatili da njihova ćerka pokušava da im kaže da je trudna, a čitava situacija postala je viralna na Instagramu. Li Buona objavila je video snimak svog sina Oklanda koji pred bakom i dedom nosi majicu na kojoj piše "brat".

Čuje se kako kaže sinu: "Pitaj ih: Bako, deda, recite šta mislite o mojoj novoj odeći", pa zumira svoje roditelje kako bi snimila njihove reakcije. Ali, oni ništa ne povezuju.

"Pogledaj tu odeću", govori deka jede i tapše dečaku. Li se okreće ka svom suprugu Aleksu koji se smeši i koluta očima. Šali se da mobilni nema dovoljno memorije da snimi trenutak kada će baka i deda shvatiti poruku. Predlaže da dete sedne dedi u krilo. Nakon što se dečak smestio, ona ih ponovo pita šta misle o dečakovoj odeći. Baka govori da izgleda prelepo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lee Buona (@lee_buona)

 

Majka to više ne može da podnese pa uzima sina, stavlja ga na sto i govori baki i dedi da dobro pogledaju njegovu majicu.

"Šta piše? Ne vidim", govori baka, škiljeći. Ogorčena majka približi unuka baki i dedi.

"Stvarno? O, Bože! Čestitamo", konačno izgovori baka, pa skoči da zagrli unuka. Dok deka zbunjeno gleda oko sebe, iznenada lupi rukom o sto i da do znanja da je shvatio poruku nakon četiri minuta.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading