Niko ne može da odoli ovoj torti. To i ne čudi, jer se pravi po receptu poznate kuvarice Marte Stjuart. Jednostavna je priprema, u jednoj činiji, pa je torta brzo gotova. Ovom poslasticom će svi biti oduševljeni.
Čokoladna torta bez brašna
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Sastojci:
6 kašika putera
220 g čokolade za kuvanje
6 jaja
100 g šećera
šećer u prahu za posipanje

Shutterstock
Priprema:
Istopite puter i čokoladu na tihoj vatri, pa dodajte umućena žumanca. Posebno umutite belanca u čvrst sneg sa šećerom. Zatim ih kašikom pomešajte sa smesom od čokolade. Sipajte u podmazan pleh ili kalup za tortu i pecite u zagrejanoj rerni na 140 stepeni oko 50 minuta. Ohlađenu tortu pospite šećerom u prahu. Možete da je poslužite uz umućen šlag ili sveže voće.
Bonus video:
Možda vas zanima…
