Napravite jednostavan rolat od mesa koji je veoma ukusan i dekorativan. Ukrasiće vašu svečanu trpezu, a poješće se u slast!
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
500 g mlevenog mesa po želji
200 g slanine tanko sečene na šnite
250 ml kečapa
100 g prezli
1 crni luk
1 kašičica maslinovog ulja
1 jaje
1 kašičica suvog bosiljka
1 kašičica soli
Priprema:
Na zagrejanom maslinovom ulju prodinstajte iseckan crni luk. Sklonite sa šporeta, pa dodajte mleveno meso, prezle, jaje, kečap, so i bosiljak. Umesite rukama da se sastojci sjedine i oblikujte rolat. Obmotajte ga kriškama slanine. Stavite u podmazan pleh ili kalup za hleb i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko jedan sat. Izvadite, ostavite da odstoji pet minuta, pa isecite i poslužite.
Bonus video:
Možda vas zanima…
