Kada pečemo u rerni, hranu obično stavimo na rešetku i ostavimo da se peče. Ipak, profesionalni kuvari preporučuju jedno jelo koje, kažu, garantuje najbolji ukus kao iz profesionalnih restorana.
A sve što treba da uradite za to je da uklonite rešetku i pripremite hranu na samom dnu rerne. Profesionalni kuvari kažu da je ovo najbolji način za pripremu pice, hleba ili cele piletine ili ćuretine, jer se na ovaj način dobija odličan ukus zbog tople donje površine rerne koja je u kontaktu sa hranom.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Njihov savet je da uklonite rešetke i stavite papir za pečenje, pa rernu zagrejte na 250 stepeni, ali pripazite da dno rerne bude dovoljno čvrsto da izdrži težinu namirnica koje pripremate.
Pored toga, neke pećnice imaju ventilacione otvore na dnu koji mogu izazvati probleme ako su blokirani ili zatvoreni. Ovaj dizajn je uobičajen kod gasnih peći, pa ako niste sigurni, pre nego što počnete da kuvate, bolje je sve proveriti kod proizvođača.

KEŠELj: Sve aktivnosti koje su rađene sa željom da se destabilizuje naša zemlja, nisu urodile plodom
ŠOK! Posle VRELE AKCIJE Luke i Sandre, pozvali smo Vujovićevu mamu, evo šta nam je rekla!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

MILOŠEVIĆ UMESTO PUPOVCA? Srbi uglavnom samostalno izlaze na lokalne izbore u Hrvatskoj u maju

"UMETNOST NA DAR": Humanitarna izložba u Zrenjaninu, prikupljaju novac za lečenje sugrađanke Vesne Kozlovački

"PITAJTE RUMUNE, FRANCUZE I MAĐARE!" Novinar objasnio čega se najviše plaši EU

TENISKI USTANAK: Ne mogu više da trpe, igrači iz top 20 podigli glas!

DONETA ODLUKA: Partizan mora da se seliu Bugarsku

VEČE HITOVA I POP MUZIKE: Oni se takmiče na "Beogradskom proleću" (FOTO/VIDEO)

OŠTAR DEMANT BELE KUĆE: Volc i NSC nisu koristili lične mejlove za slanje poverljivih materijala

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

"NE MOŽEMO DA SKRPIMO EKIPU": Vladan Milojević nezadovoljan zbog rasporeda!

POTRES NA JADRANU: ABA liga donela ključne promene, nekima se neće svideti

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“
