Kolač možete po želji posuti šećerom u prahu ili premazati džemom.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
1 čaša jogurta
2 jaja
2 čaše (od jogurta) oštrog brašna
1/2 čaše šećera
1/2 čaše ulja
2 kašičice praška za pecivo
Priprema:
Jaja i šećer mutite oko pet minuta, da smesa bude svetložuta i gusta. Dodajte ulje, malo po malo i mutite na najmanjoj brzini. Dodajte jogurt i izmešajte kašikom. Na kraju dodajte brašno pomešano s praškom za pecivo. Sipajte u podmazan pleh i pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 40-50 minuta. Kada se kolač odvoji od ivica pleha proverite čačkalicom da li je pečen.
Bonus video:
Možda vas zanima…
