Trik za privlačenje bogatstva: U kući držite ova 2 sastojka i imaćete para kao pleve

Slobodanka Ćorić Vesti 05.12.2023 20:05 0

Feng Šui je drevna kineska veština uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem živite

Trik za privlačenje bogatstva: U kući držite ova 2 sastojka i imaćete para kao pleve

Shutterstock

Ukoliko želite da privučete pozitivnu energiju i životnu silu da bi osigurali sreću sebi, ali i celoj porodici, kao i budućim potomcima, onda obavezno morate da isprobate drevnu kinesku veštinu uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem živite - Feng Šui.

Prema rema feng šuiju, u domu treba da vlada red i uglove ne treba zatrpati i skupljati nepotrebne stvari. Ovim morate napraviti mesta za nove i lepe stvari u svom životu. A jedna od najvažnijih stvari je svakako novac. Naravno, da biste imali dovoljno novca, potrebno je raditi, truditi se i napredovati.

Podsetimo, feng šui je kineska veština življenja i uređenja prostora stara više od 6.000 godina, a prema kojoj u svoj život možemo prizvati pozitivnu životnu silu ako pravilno uredimo svoj dom. Evo trika za koji se veruje da privlači novac i obilje u vaš život i dom.

Potreban vam je:

  • 2 šake pirinča
  • 6 zrna crnog bibera
  • 2 staklene flaše 

Vrlo je jednostavno, samo stavite ove sastojke u staklene posude koje ste prethodno oprali. Rasporedite po domu i promenite pirinač posle nekoliko dana, prenosi Magazin Novosti.

 
Komentari (0)
Loading