Kako izabrati savršenu sofu? Evo par praktičnih saveta, lakše je nego što se čini

Vesti 15.10.2023 10:00 0

Tu smo da pomognemo...

sofa

Tjeerd Kruse / Panthermedia / Profimedia

Kada želite da domu podarite novi izgled, zamenite sofu, u skladu sa onim šta vam je prioritet – udobnost, elegancija, boja, estetski momenat… U ovoj godini izdvojilo se nekoliko trendova kada je reč o ovom komadu nameštaja.

Održivost je više od trenda – postala je ključni faktor u načinu na koji gledamo na kupovinu i opremanje domova. Zato su na ceni održive sofe, one na kojoj svaki deo može da se odvrne, otkopča, lakše reciklira i ponovo koristi na kraju svog životnog veka.

Dnevna soba

Shutterstock

 

 

Dok su zemljani tonovi, duboka zelena i povratak prirodi dominirali u enterijerima prošle godine (i u ovoj ih ima poprilično), na scenu je stupio i širok spektar plavih sofa, koje podižu raspoloženje. Ima ih u svim nijansama, od dubina okeana do neba vez ijednog oblačka. Još ako su presvučene starinskim lanom ili somotom, biće to pun pogodak, pišu Novosti.

Tu su i sofe sa elegantnim rukohvatima, pa one inspirisane teksturom i bojama iz prirode, zatim prošivene i sa skulpturalnim nogarima koje su veoma šik, potom one u boho stilu, napravljene od meke, neobrađene kože… Izdvajaju se i modularne, pufnaste, koje vas prosto mame da se što pre na njih spustite, ali i klasične, niske, sa mnogo detalja i presvučene upečatljivim tkaninama.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs NajŽena vam gleda u šolju ☕ Pred vama su tri šoljice kafe. Vi intuitivno odaberite koja vas najviše privlači, pa da vidimo šta će se dešavati u kojoj grupici. Zapratite za part 2 #najžena #gledanjeusolju #fyp #foryou #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading