Za ovaj recept malo ko zna, ali jedno je sigurno a to je da kada ovo jednom budete napravili, pravićete stalno.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Jedan litar mleka,
jedan maslac,
200g sira,
devet kašika kukuruznog skroba
Priprema:
Mleko sipajte u jedan lonac i stavite da se kuva na srednjoj vatri.
Dodajte jednu kašiku soli pa sve to promešajte a zatim dodajte i puter.
Kuvati dok se sve dobro ne pomeša.
Narendajte 200g tvrdog sira i sve to ubacite u lonac i nastavite da mešate dok ne krene da vri.
Videćete gustu smesu, tada skinite sa ringle i smesu prebacite neki kalup.
Potrebno je da se hladi u frižideru barem četiri sata!