Sastojci:
- 7 kašika belog kukuruznog brašna
- 4 kašike palente
- 4 kašike belog, mekog pšeničnog brašna
- 3 kriške starog, polumasnog sira
- 4 jajeta
- čaša jogurta
- prašak za pecivo
- 3 kašike svinjske masti
- so, laneno seme i susam po želji
- mlaka voda ili gazirana, kisela voda
Priprema :
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Umutite jaja, dodate sir i jogurt, a zatim i sve tri vrste brašna, so i prašak za pecivo. Dodate vodu i mešate dok ne dobijete kompaktnu masu, ne previše retku. Obavezno dodajte i svinjsku mast jer će proji dati poseban šmek. Većina koristi ulje, a uz mast proja će biti mnogo lepša. Dodajte malo lanenog semena zbog strukture, pospite susamom po želji, a možete ubaciti i malo kurkume ako želi
te da dobije jarko žutu boju. Pecite na 200 stepeni dok ne porumeni, sa obe strane
Prijatno!

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

BLOKADERI FOTELJAŠI NAIŠLI NA ŽESTOKU OSUDU SRPSKE JAVNOSTI: Išli da se klanjaju osvedočenim srbofobima Piculi i Bartulici! (FOTO)

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

ZAHAROVA ŽESTOKO O ZABRANI PRELETA VUČIĆU: To je skandal, niko nema moć da uništi partnerstvo sa Beogradom

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu
