Jednostavno, lako i brzo imat ćete prilog uz svako jelo na vašoj trpezi.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Potrebno je:
- 5 kg paprike
- 2 dl ulja
- 2 dl sirćeta
- 80 g soli
- 200 g šećera
- 2-3 čena belog luka
- 1 kesica konzervansa
- 1 lovorov list
Priprema:
Papriku iseckati na kockice. U šerpu sipati ulje, sirće, so, šećer, konzervans i nekoliko čena iseckanog belog luka, toj smesi dodati iseckanu papriku i lovorov list.
Smesu staviti na šporet da vri 10 minuta. Nakon toga ostaviti da odstoji pola sata.
Nakon što je odstojalo napuniti tegle.
