Jednostavno, lako i brzo imat ćete prilog uz svako jelo na vašoj trpezi.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Potrebno je:
- 5 kg paprike
- 2 dl ulja
- 2 dl sirćeta
- 80 g soli
- 200 g šećera
- 2-3 čena belog luka
- 1 kesica konzervansa
- 1 lovorov list
Priprema:
Papriku iseckati na kockice. U šerpu sipati ulje, sirće, so, šećer, konzervans i nekoliko čena iseckanog belog luka, toj smesi dodati iseckanu papriku i lovorov list.
Smesu staviti na šporet da vri 10 minuta. Nakon toga ostaviti da odstoji pola sata.
Nakon što je odstojalo napuniti tegle.