Čitanje sa DLANA: Pogledajte dobro ove TRI linije i saznajte šta vas čeka u skorije vreme

Vesti 06.12.2021 18:00 0

Da li ste se zapitali da li linije na dlanu nam nešto govore? Pročitajte šta imaju da nam kažu o karakteru ili budućnosti

Čitanje sa DLANA: Pogledajte dobro ove TRI linije i saznajte šta vas čeka u skorije vreme

Shutterstock

Hiromantija, zvanični termin u praksi, je drevni oblik proricanja.

Čitanje linija sa dlana može da nam kaže nešto više o nama i našem karakteru. Dajemo vam neka osnovna uputstva hiromantijske prakse, a vi sami protumačite.

Morate prvo znati dlan koje ruke se gleda i šta predstavlja određena linija.

Za gledanje u dlan uzima se dlan leve ruke, jer leva ruka: govori nam o nasleđenim sposobnostima. Iz nje se može čitati šta će nam doneti budućnost. Desna ruka: pokazuje šta smo do danas uradili od našeg života (sadašnjost i prošlost), isto tako šta još imamo u planu

Linija života

Čitanje sa DLANA: Pogledajte dobro ove TRI linije i saznajte šta vas čeka u skorije vreme

printscreen/Pinterest

 

Jedna od tri glavne linije je ova linija koja se zove “linija života”, a kako joj ime kaže, prilično je važna. U principu, to ukazuje na vaše zdravlje i put kojim će vaš život ići, ali suprotno popularnom verovanju, ne diktira kada ćete umreti. Bez obzira da li je kratka ili duga, definiše vaš pristup zdravlju.

Tražite sledeće: Dubina ove linije određuje koliko ćete lako prolaziti kroz život – uzlazne pruge na liniji označavaju pozitivne promene ili oporavak, dok opadajuće pruge mogu sugerisati negativne promene u budućnosti. Potpuni prekid linije može značiti nesreću ili iznenadnu i ogromnu promenu.

Linija glave

Ovo je još jedna važna linija, a zapravo je za kinesku hiromantiju najrelevantnija. Jednostavno rečeno, ova linija predstavlja sve mentalne stvari: vašu inteligenciju, vašu intuiciju, vašu snagu volje, i može čak pokazati kako primate i reagujete kada dobijete važne informacije.

Obratite pažnju: Dužina linije glave ukazuje na to kako pristupate odlukama i akcijama – duži redovi će biti metodičniji mislioci, dok će kraći redovi verovatno pripadati impulsivnijim misliocima.

Dublja linija znači da imate odlično pamćenje, dok slaba linija znači da vam je možda teško da se koncentrišete. S druge strane, ako se prekine, to bi moglo značiti mentalnu borbu u budućnosti.

Linija života, suprotno popularnom verovanju, ne diktira kada ćete umreti

Takođe, postoje neke opšte karakteristike koje treba razmotriti pre nego što uđete u suštinu ove linije. Talasi impliciraju kreativnost, dok jedna kriva ukazuje na idealizam i radoznalost. Potpuno ravna linija može ukazivati na pedantnost i praktičnost, ali takođe može otkriti da ste opterećeni materijalnim.

Linija srca

Takođe poznata kao ljubavna linija, linija srca je poslednja od tri glavne linije u hiromantiji. Mnogi veruju da ova linija samo predviđa vaš ljubavni ili romantični život, ali u stvarnosti može otkriti kako se nosite sa svojim emocijama i kako pristupate svim srčanim stvarima, bilo da je to sa važnom osobom, prijateljem ili članom vaše porodice.

Ova linija može početi ispod kažiprsta ili srednjeg prsta, i da, ova lokacija je važna. Linija srca koja počinje ispod kažiprsta predviđa zadovoljavajući (ali selektivan) pristup ljubavi, dok ona koja počinje ispod srednjeg prsta može značiti da ste sebični ili čak nezasiti kada su ljubav i naklonost u pitanju.

Šta tražiti: Dublja linija implicira da provodite mnogo vremena, dajete mnogo značenja i mnogo razmišljate o svojim ljubavnim vezama. Dok slaba linija znači da ste više udaljeni ili čak nezainteresovani za ljubav. “Viljuške” otkrivaju vašu sposobnost da uravnotežite emocije i logiku; jaka krivina znači da se osećate prijatno izražavajući svoja osećanja; i – ovo je važno – isprekidana linija ne ukazuje na raskid, već na emocionalne probleme u vama.

I na kraju vam dajemo šta vaša pesnica i dlan govori o vama. Jednsostavno, zatvorite ruku u pesnicu i posmatrajte koji zglob prsta vam je najizraženiji pa pogledajte rešenja

Evo šta to označava:

  • Kažiprst: Osetljivi ste na kritike i držite do tuđeg mišljenja.
  • Srednji: Za vas je najvažniji lični i porodični život.
  • Domali: Najznačajnija vam je potraga za lepim stvarčicama koje čine svakodnevni život.
  • Mali: Mnogo volite novac.

 

Komentari (0)
Loading