"To je SRČNANI UDAR na tanjiru, sve pluta u MASNOĆI": Bekamov sin servirao jelo i ZGORZIO sve, ovako se NE KUVA!

Vesti 05.01.2023 16:20 0

Korisnici na društvenim mrežama su zgoženi njegovim načinom pripremanja hrane

"To je SRČNANI UDAR na tanjiru, sve pluta u MASNOĆI": Bekamov sin servirao jelo i ZGORZIO sve, ovako se NE KUVA!

Printscreen/Instagram

Bruklin Bekam, sin Dejvida i Viktorije Bekam, bavio se raznim poslovima, ali niko nije ni pomišljao da će baš u ovom najduže da istraje. 

Naime on je počeo da kuva i svoje recepte kači na njegovom instagram profilu, ipak mnogi tvrde da ni u tome nije baš toliko uspešan.

Pratioci su zgroženi načinom na koji priprema meso, toliko da su na sve moguće načine pokušavali da skrenu pažnju da meso koje je pripremio - ne treba da se jede.

Jelo je pripremao sa poznatim kuvarom Kevinom Lijem i kako su naveli, meso je spremljeno za Mišelinovu zvezdicu. "Nedeljno pečenje, napravićemo meso za Mišelinovu zvezdicu", rekli su na početku snimka, a onda je jedan detalj zgrozio pratioce. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @brooklynpeltzbeckham

 

Kada su primetili ogromnu količinu maslaca i ulja koju su upotrebili, usledili su negativni komentari.

"Ovo je video u kojem uče kako se kuva maslac", "To je srčani udar na tanjiru", "Suludo, puno ulja za pripremu mesa", "Sve pluta u masnoći i odavde se vidi da je presoljeno", "Želi li neko pečeno meso uz jelo od maslaca?", "Stavio je svo moguće ulje na svetu u ovo jelo", jedni su od komentara. 

 "Vi ste profesionalci beše?", "Ovo je infarkt bukvalno", glasili su samo neki od komentara. Bruklin i Li pripremili su i priloge, krompir i povrće u ulju.

Koliko god da su negativni komentari, Bruklin ne odustaje od sna da postane jednog dana najbolji kuvar. 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading