Bruklin Bekam, sin Dejvida i Viktorije Bekam, bavio se raznim poslovima, ali niko nije ni pomišljao da će baš u ovom najduže da istraje.
Naime on je počeo da kuva i svoje recepte kači na njegovom instagram profilu, ipak mnogi tvrde da ni u tome nije baš toliko uspešan.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Pratioci su zgroženi načinom na koji priprema meso, toliko da su na sve moguće načine pokušavali da skrenu pažnju da meso koje je pripremio - ne treba da se jede.
Jelo je pripremao sa poznatim kuvarom Kevinom Lijem i kako su naveli, meso je spremljeno za Mišelinovu zvezdicu. "Nedeljno pečenje, napravićemo meso za Mišelinovu zvezdicu", rekli su na početku snimka, a onda je jedan detalj zgrozio pratioce.
Kada su primetili ogromnu količinu maslaca i ulja koju su upotrebili, usledili su negativni komentari.
"Ovo je video u kojem uče kako se kuva maslac", "To je srčani udar na tanjiru", "Suludo, puno ulja za pripremu mesa", "Sve pluta u masnoći i odavde se vidi da je presoljeno", "Želi li neko pečeno meso uz jelo od maslaca?", "Stavio je svo moguće ulje na svetu u ovo jelo", jedni su od komentara.
"Vi ste profesionalci beše?", "Ovo je infarkt bukvalno", glasili su samo neki od komentara. Bruklin i Li pripremili su i priloge, krompir i povrće u ulju.
Koliko god da su negativni komentari, Bruklin ne odustaje od sna da postane jednog dana najbolji kuvar.