Popara po receptu naših predaka je sve što vam je potrebno ovog jutra!
Ovo jelo je veoma hranljivo i ukusno, s obzirom na to da sadrži hleb, slani sir i kajmak ili mleko po želji.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
SASTOJCI:
- hleb
- slani sir
- kajmak
- melko (po želji)
Ukoliko želite ukusan i hranljiv srpski doručak, popara je savršen izbor za tradicionalni srpski doručak.
PRIPREMA:
Starinska popara se priprema se tako što se u posudu za kuvanje izdrobi stari hleb, koji se potom prelije vodom i stavi na vatru da se kuva. U toku kuvanju, hleb je potrebno stalno mešati, kako ne bi zagoreo. Nakon što se od hleba stovrila kaša, u posudu se dodaje malo masti, kajmaka ili mleka po želji.