Sastojci:
kore za pitu
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Za preliv:
100 ml ulja
100 ml jogurta
jedno jaje
Fil:
100 g šunke po želji
jedna pavlaka
kečap, oko 15 kašičica, možete staviti i više ukoliko želite
100 g kačkavalja u listićima
origano
Za premazivanje:
jedno žumance
susam za posipanje
Priprema:
Pomešati jogurt, ulje i jaje. Iseći kore na tri dela po dužini. Uzeti jednu isečenu koru pa premazati sa prelivom od jogurta, ulja i jaja pa preko staviti drugi deo kore i nju premazati, pa na vrh staviti kačkavalj, šunku, kečap, pavlaku i origano pa umotati u trouglić Tako uraditi i sa ostalim korama.
Stavljati trougliće u pleh koji je obložen pek papirom, pa premazati sa žumancetom i posuti sa prepečenim susamom (žumance i susam daju hrskavost i mnogo lepši ukus). Staviti trougliće da se peku na 200 stepeni oko 15 minuta ili duže, treba da dobiju lepu zlatnu boju.