Sastijci:
Jedan kg ribljih fileta
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
osam kašika brašna
kašičica soli
tri kašike ulja
brašno
prezla
susam i lan po želji

Shutterstock
Priprema
Fileti bi trebalo da su poluzaleđeni. U toku pečenja će ispustiti vodu, ali neće svu i tako će ostati sočni.
Pivu dodati brašno i so, pa dobro umutiti da nema grudvica. Masa treba da je ređa, kao za palačinke. Filete posolite samo s jedne strane. Dok se zagreje ulje, fileti odstoje posoljeni.
Uvaljati svaki filet u brašno, pa u smesu s pivom, i onda u prezlu (kojoj ste po želji dodali susam i lan).
Spuštati u zagrejano ulje i peći s obe strane dok ne porumene.
Služiti s pirinčem s povrćem i limunom.
Prijatno!
?!?!?!
12.12.2022 01:06"спрема се никад брже"?!? Каква вам је то реченица / израз и који вам је уопште то језиk???