Sastojci
Koristite šolju od 250 ml.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 1 šolja pirinča
- 3 šolje vode
- 5 šolja mleka
- 10 kašika šećera
- 1 kesica vaniln šećera
- 1 kesica pudinga od vanile
- malo cimeta
Priprema sutlijaša sa pudingom
Pirinač očistiti, oprati i kuvati u vodi uz stalno mešanje.
Kada voda skoro skroz uvri, smanjiti temperaturu (na 2 od 6 ili na 1,5 od 3) i sipati 2 šolje mleka (od 250 ml.).
Kada uvri, dodati jos 2 šolje mleka i šećer. Povremeno promešati i kad tečnost uvri, dodati još jednu šolju mleka, vanilin šećer i puding razmućen sa malo mleka. Mešati da se zgusne.
Sipati u činijice, ohladiti, posuti cimetom (po želji i ukusu) i poslužiti.
Prijatno!
BONUS VIDEO
