Sastojci:
Tri glavice belog luka (35-40 čena)
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
ruzmarin
peršun
kašičica senfa
mleko
PRIPREMA:
Pomešajte beli luk, ruzmarin i ulje, pa kuvajte na srednjoj vatri oko 25 minuta. Sklonite sa vatre, prohladite, pa prebacite u činiju gde ćete moći da izmešate ručnim mikserom. Pre mešanja dodajte isceđenu četvrtinu limuna i malo peršuna, kao i mleko i senf, pa izmiksajte.
Ovim sosom namažite hleb, dodajte malo mocarele i drugog sira, poput kačkavalja, pa stavite u rernu da se istopi.