Sastojci:
500 g krompira
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
50 g brašna
500 g piletine
Tri jajeta
peršun svež, slatka paprika, so, biber
20 ml ulja
200 g kačkavalja u listićima
200 g rendanog kačkavalja
Priprema:
Krompir narendajte pa ga potopite na kratko u hladnu vodu. Procedite i stavite u jednu veću činiju. Piletinu isecite na kockice pa dodajte u činiju sa krompirom. Zatim stavite brašno, jaja i začine pa dobro sjedinite. Pola smese sipajte u podmazan tiganj i poravnajte. odozgo stavite kačkavalj u listićima pa preko preostalu smesu i poravnajte. Poklopite i pecite 10 minuta na laganoj vatri. potop uz pomoć daske za sečenje ili tanjira okrenite pitu, pospite rendanim sirom i pecite još 10 minuta. Servirajte toplo.