Sastojci za 10 osoba:
- 1,5 kg crnog luka
- 200 ml ulja
- 20 g soli
- 2,5 kg junetine
- 30 g začina za jelo
- 10 g bibera
- 50 g mlevene crvene slatke paprike
- 30 g mlevene crvene ljute paprike
- 5 g belog luka
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Priprema
Iseckajte na kockice crni luk i stavite u lonac, dodajte ulje, i odmah zatim so da bi se luk bolje sjedinio.
Dinstajte ga dok ne dobijete želatin, tj. gustu masu. Iseckajte junetinu na kockice (2,5x2,5cm) i dodajte je u izdinstani luk, zatim nalijte vode toliko da prekrije meso.
U sve to dodajte začin za jelo, biber, mlevenu crvenu slatku papriku, mlevenu crvenu ljutu papriku, beli luk, i ostavite da se kuva 2-3 sata na umerenoj vatri (u zavisnosti od mesa).
Kad se to sve lepo sjedini, tj. dobijete gustinu, gulaš je spreman za jelo.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO