Sastojci
- mast 1 kašika
- crni luk 2 glavice
- beli luk 2 čena
- so po ukusu
- biber po ukusu
- mirođija po ukusu
- boranija 1/2 kg
- brašno 1 kašika
- aleva paprika 1 kašikica
- kisela pavlaka 1 kom
Kako pripremiti
U šerpu stavimo malo masti, oko pola varjace, dodajemo iseckani crni luk i dinstamo nekoliko minuta. Dodajemo boraniju i sve ostale sastojke, a onda ulijemo 2 dcl vode.
Dinstamo boraniju dok ne omekša uz dolivanje vode ako je potrebno. Kada je gotovo, napravimo zapršku sa 1 kašikom masti, 1 kašikom brašna i 1 malom kašikicom aleve paprika. Sve to sipamo na boraniju i još malo ostavimo da se kuva.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Prijatno!
BONUS VIDEO
