Sastojci
- mast 1 kašika
- crni luk 2 glavice
- beli luk 2 čena
- so po ukusu
- biber po ukusu
- mirođija po ukusu
- boranija 1/2 kg
- brašno 1 kašika
- aleva paprika 1 kašikica
- kisela pavlaka 1 kom
Kako pripremiti
U šerpu stavimo malo masti, oko pola varjace, dodajemo iseckani crni luk i dinstamo nekoliko minuta. Dodajemo boraniju i sve ostale sastojke, a onda ulijemo 2 dcl vode.
Dinstamo boraniju dok ne omekša uz dolivanje vode ako je potrebno. Kada je gotovo, napravimo zapršku sa 1 kašikom masti, 1 kašikom brašna i 1 malom kašikicom aleve paprika. Sve to sipamo na boraniju i još malo ostavimo da se kuva.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Prijatno!
BONUS VIDEO
