Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : stari recept

Boranija (RECEPT): Baka Mara otkrila dugo čuvanu tajnu ovog popularnog jela
14:10 Dom i saveti

Boranija (RECEPT): Baka Mara otkrila dugo čuvanu tajnu ovog popularnog jela

gibanica
10:30 Dom i saveti

Zaboravljeni RECEPT za GIBANICU: Omiljeno jelo svih GENERACIJA, postaće svima još DRAŽE kada je budete napravili na OVAJ način

pinđur
07:50 Dom i saveti

Baka Desin tradicionalni recept za PINĐUR: Lepši od ajvara, najukusnija zimnica od paradajza i paprike

Najtrazeniji recept na GUGLU u Srbiji: Šnenokle na STARINJSKI način, gotove za 30 minuta, PREUKUSNE, a dom će vam mirisati na detinjstvo
12:15 Dom i saveti

Najtrazeniji recept na GUGLU u Srbiji: Šnenokle na STARINJSKI način, gotove za 30 minuta, PREUKUSNE, a dom će vam mirisati na detinjstvo

Stari RECEPT sa juga Srbije: Spremite BANICU sukanu pitu, ključ je u NAČINU pripreme kako bi ispala savršena
11:45 Dom i saveti

Stari RECEPT sa juga Srbije: Spremite BANICU sukanu pitu, ključ je u NAČINU pripreme kako bi ispala savršena

Nikada više nećete bacati SEMENKE od LUBENICE: Napravite lekoviti ČAJ, izbacite sve toksine iz organizma i rešite se OVIH stvari
19:00 Dom i saveti

Nikada više nećete bacati SEMENKE od LUBENICE: Napravite lekoviti ČAJ, izbacite sve toksine iz organizma i rešite se OVIH stvari

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

žena
21:27 Dom i saveti

Sadi se sada da bi cvetalo cele godine: 4 vrste cveća koje izdrže i ono najgore, ukrašavaju terase i dvorište svih 365 dana

Shutterstock/alexkich
17:57 Dom i saveti

Ma kakvi 90 stepeni, ovo je prava temperatura za pranje peškira: Svi greše, a evo najbolje tehnike i načina

sudopera
15:52 Dom i saveti

Majstor me pogrešno procenio: Odčepila sam odvod za 2 minuta uz jedan sastojak iz prodavnice, a nije sirće i soda bikarbona

paradajz
14:10 Dom i saveti

Da dogodine ne bi jeli "plastiku": Baba Rada otkriva kako skupiti i sačuvati seme paradajza do idućeg proleća

palačinke
11:10 Dom i saveti

Moja baka Soka nije imala kiselu vodu, ali jeste znanje: Stavite ovo u smesu za palačinke i biće vazdušaste i meke i sutra

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/TV Promos
21:58 Horoskop

Mars ulazi u znak Vage 7. avgusta i ostaje tu do 25. septembra: Svašta će se preplitati u vašim životima, najbitnije je da uradite ovo

žena
21:27 Dom i saveti

Sadi se sada da bi cvetalo cele godine: 4 vrste cveća koje izdrže i ono najgore, ukrašavaju terase i dvorište svih 365 dana

Ešli roberts
20:58 Lepota i Moda

Ume li ova žena da pogreši? Ešli Roberts u haljini koju bi baš svaka žena u Srbiji nosila, izdužuje noge i ističe atribute, a nije provokativna

Printscreen/Youtube/ 20th Century Studios UK
20:27 Ispovesti

"Pitanje je samo za one koji varaju, verni stop!" Kako sakriti prevaru?

Kejti Peri
20:00 Poznati

Sve glasniji tračevi o njihovoj vezi, ono što je sigurno — ona bira samo dobre frajere: Au kakvog političara je upecala pevačica

kraljica
19:26 Horoskop

Dnevni horoskop za utorak, 5. avgust: Lavovi će procvetati, ovo je njihov dan, u stopu ih prate Blizanci

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.