Sastojci:
500 g kora za pitu
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Za Nadev:
Dva jajeta
so
2 kašike griza
80 ml ulja
300 ml jogurta
500 g sitnog sira
Za premazivanje:
Jedno jaje
jedna kašika kisele pavlake
susam
Priprema:
Pomešajte sitan sir, jaja, so, ulje, griz i sve dobro umutite žicom. Gotove kore za pite podelite na 3 jednake gomile. Otprilike će biti po 6 kora. Filujte svaku koru pa urolajte u valjak. Tako do utroška kora, a zatim ih tako urolane uvijte u providnu foliju i stavite u zamrzivač da se stegnu na 30-60 minuta.
Zatim iseckajte rolat na parčiće, poređajte u pleh i premažite prelivom od jajeta, pavlake i soli. Na kraju pospite susamom.
Pecite na 200 stepeni pola sata.
BONUS VIDEO