Cena po porciji ovog gulaša je 100 dinara, a mi vam donosimo recept za 4 porcije.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
- 400 g svinjskog buta
- 4 glavice crnog luka
- 4 šargarepe
- 4 veća krompira
- 200 ml belog vina
- so, biber, aleva paprika
Priprema
Meso isecite na kockice i u većoj šerpi propržite na masti. Crni luk i šargarepu iseckajte i dodajte kada meso počne da rumeni. Začinite solju i biberom. Nalijte vodu i krčkajte 15 minuta.
Krompir isecite na kockice i dodajte u šerpu. Nalijte vodom tako da ogrezne. Poklopite i kuvajte još pola sata dok krompir ne omekša. Kada krompir omekša, dodajte vino i ostavite šerpu otklopljenu da se sve ukrčka još 15 minuta. Još malo začinite solju, biberom i alevom paprikom po ukusu, piše Ručak za 200 dinara.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO