Cena po porciji ovog gulaša je 100 dinara, a mi vam donosimo recept za 4 porcije.
Sastojci:
- 400 g svinjskog buta
- 4 glavice crnog luka
- 4 šargarepe
- 4 veća krompira
- 200 ml belog vina
- so, biber, aleva paprika
Priprema
Meso isecite na kockice i u većoj šerpi propržite na masti. Crni luk i šargarepu iseckajte i dodajte kada meso počne da rumeni. Začinite solju i biberom. Nalijte vodu i krčkajte 15 minuta.
Krompir isecite na kockice i dodajte u šerpu. Nalijte vodom tako da ogrezne. Poklopite i kuvajte još pola sata dok krompir ne omekša. Kada krompir omekša, dodajte vino i ostavite šerpu otklopljenu da se sve ukrčka još 15 minuta. Još malo začinite solju, biberom i alevom paprikom po ukusu, piše Ručak za 200 dinara.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO