Sastojci:
Za koru:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
300 g mlevenog keksa
1 kašika nutele
Za fil:
600 g krem sira
500 g nutele
70 g šećera u prahu
Priprema:
Maslac otopite, pa ga pomešajte sa mlevenim keksom i dodajte nutelu. Mešajte dok ne dobijete mrvičastu smesu, koju ćete potom prebaciti u kalup prečnika 24 cm i formirati koru. Stavite je u frižider dok ne pripremite fil. Krem sir umutite zajedno sa šećerom u prahu da dobijete penastu smesu. Dodajte nutelu i sve sjedinite tako da dobijete fini krem. Prespite preko kore i lepo poravnajte. Kolač ostavite u frižideru kako bi se lepo stegao na minimum tri sata, a nakon toga ga secite na parčiće i služite.
BONUS VIDEO