Napitak od poznatih koji TOPI kilograme: Kortni KARDAŠIJAN ga pije svaki DAN i izgleda NIKAD BOLJE

Vesti 19.07.2022 19:00 0

Odličan i zdrav šejk

Napitak od poznatih koji TOPI kilograme: Kortni KARDAŠIJAN ga pije svaki DAN i izgleda NIKAD BOLJE

Printscreen/Youtube

Poznate sestre Kardašijan itekako vode računa o svom izgledu, a najviše o tome šta jedu. Vode veoma zdrav način života, a redovno i na društvenim mrežama objavljuju različite savete i trikove za mršavljenje.

 

Najstarija sestra, Kortni Kardašija, objavila je recept šejka od avokada koji pije svaki dan.

Doktorka Hezel Voles, skoro je probala Kortnin šejk i komentarisala koliko je on zapravo zdrav, ali i ukusan. Ili možda nije. Reklo bi se da nije bila nešto oduševljena , s obzirom da je dala ocenu tri od deset na njegov ukus.

Recept za šejk od avokada se sastoji od tri sastojka:

  • Avokado,
  • kokosovo mleko,
  • med.

Doktorka je probala ovaj šejk koji topi kilograme i rekla kako ukus nije toliko dobar ali da poseduje sve sastojke koji su odlični za organizam.

Avokado je inače poznat kao bogat izvor nezasićenih masti. Međutim, nakon vežbanja dokorka kaže kako nije najbolja opcija. Ipak, ova tri sastojka u šejku ne poseduju dovoljno ugljenih hidrata i proteina koji pomažu u stvaranju zaliha glikogena i izgradnji mišića. Zato je ona predložila da ukoliko se odlučite za ovaj recept, da mu dodate i banane i kakao prah koji imaju više proteina. Tost od avokata sa raženim hlebom je još jedan odličan obrok posle napornog treninga.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading