Espreso, kapućno, ledena: Reci mi KAKVU KAFU piješ i reći ću ti KAKAV SI

Vesti 07.07.2021 15:53 0

Mnogi stoje iza tvrdnje da tip kafe koju neko preferira može da otkrije mnogo više o toj osobi. Pa, kakvu kafu vi najviše volite?

Espreso, kapućno, ledena: Reci mi KAKVU KAFU piješ i reći ću ti KAKAV SI

unsplash.com

Za mnoge od nas ispijanje prve jutarnje kafe predstavlja svojevrsni ritual. U njoj se uživa, a svaki gutljaj predstavlja novo zadovoljstvo. Tip kafe koju volite da pijete govori mnogo o vašem karakteru. S kojom od njih vi započinjete dan?

Espreso, kapućno, ledena: Reci mi KAKVU KAFU piješ i reći ću ti KAKAV SI

unsplash.com

 

 

Espreso

Ako pijete espreso, vi ste rođeni vođa. Radite vrlo naporno, a takođe igrate vrlo žestoko. Vaš tip A ličnosti čini vas osobom koja zna kako da najbolje odradi posao. Vrlo ste marljivi i drugi u vama pronalaze inspiraciju, ne samo na poslu, već i u društvenom životu.

Osobe koja piju espreso uživaju u ukusu kafe i vole da stvari budu jasne i direktne. Vaša jutarnja doza espresa je ono što vas pokreće i drži na čelu čopora svaki dan!

Dupli espreso

Ako pijete dupli espreso, vi verujete u logiku. Izuzetno ste praktična osoba i niste podložni hirovima. Kao i osobe koje piju obični espreso, vi ste vrlo marljiva osoba. Sve što radite radite sa jasnim ciljem. Dajete najbolje od sebe na poslu kada vam vaš šef kaže tačno šta želi.

Pošto volite dvostruku dozu espresa, vama je potreban mali dodatni podsticaj kofeina da vas drži tokom dana. Vaš jutarnji napitak pomaže vam da se skoncentrišete i odradite svoj dan po savršeno logičkom redosledu!

Kafa s mlekom (bilo koje vrste, velika, mala, topla, hladna…)

Ako pijete kafu s mlekom, možda imate problema s donošenjem odluka. Opuštene ste prirode i kao rezultat, niste zabrinuti zbog preteranog analiziranja svake odluke. U stvari, vaša priroda je takva da dosta razmišljate i preferirate volite da maštate.

Pošto pijete kafu s mlekom, vi volite udobnost. Vaša jutarnja kafa samo je jedna od sitnica koje život čine lepim!

Espreso, kapućno, ledena: Reci mi KAKVU KAFU piješ i reći ću ti KAKAV SI

unsplash.com

 

 

Kapućino

Ako pijete kapućino, vi ste vrlo sofisticirana individua. Vaš osećaj za stil je vrlo uglađen. Za razliku od nekih svojih prijatelja, niste tip osobe koja voli grube šale. Za vas je karakterističan vedar duh. Takođe, imate vrlo kreativan um i vaš društvena priroda čini vas vrlo dobrim prijateljem, piše Atma.hr

Kapućino je jedno od otmenijih pića, tako da otkriva koliko ste sofisticirani (ili to želite biti). Vaš jutarnji kapućino određuje stilsko i kreativno raspoloženje dana!

Ledena kafa

Ako pijete ledenu kafu, vi ste vrlo uporni. Imate proaktivan stav i nemate vremena za sitničavosti ili dramu. Vrlo ste sigurni u izražavanju svog mišljenja i mislite o sebi kao o trendseteru.

Kao neko ko je privučen ledenim napitkom u svako doba godine, na vas ne utiče vreme kao i na ostale ljude. Imate mnogo više kontrole nad svojim emocijama, a volite i da se kočoperite niz ulicu sa svojim ledenim napitkom u ruci!

Komentari (0)
Loading