Sastojci
Za nadev:
po potrebi kečap
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
osam kolutova tanko rezane čajne kobasice
po potrebi kačkavalj
po potrebi salama ili šunka
I još:
jedno žumance
250 g lisnatog testa (u bloku)
Priprema
Lisnato testo odmrznuti, pa razviti oklagijom i iseći na 8 delova. Svaki deo premazati kečapom i posuti origanom.
Naneti rendanu salamu.
Preko rasporediti rendani kačkavalj.
Staviti po kolut čajne kobasice.
Preklopiti i viljuškom ispretiskati kako bi se lisnato testo zalepilo.
Poređati u pleh obložen pek-papirom.
Premazati umućenim žumancetom i peći u dobro zagrejanoj rerni na 180 stepeni 20 minuta.
zvaditi iz rerne i ostaviti da se prohlade.
Prijatno!
BONUS VIDEO