SASTOJCI
- 100 gr putera ili margarina, omekšanog na sobnoj temperaturi
- 3 glavice belog luka
- 2 supene kašike maslinovog uljavekna hleba 400gr
- 2 supene kašike iseckanog peršunovog lista
- po želji mocarela ili parmezan
PRIPREMA
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Izvadite maslac (puter) iz frižidera da omekša na sobnoj temperaturi
Kada se luk ohladi istisnite čenove iz ljuske i krupno naseckajte.
Narendajte sir i naseckajte peršun. Pomešajte peršun, luk, sir i so sa puterom.
Isecite hleb na kriške i svaku krišku premažite predhodnom smesom.
Zapecite u zagrejanoj (na 250 stepeni) rerni 3-4 minuta.
Prijatno!
BONUS VIDEO