SASTOJCI
- 100 gr putera ili margarina, omekšanog na sobnoj temperaturi
- 3 glavice belog luka
- 2 supene kašike maslinovog uljavekna hleba 400gr
- 2 supene kašike iseckanog peršunovog lista
- po želji mocarela ili parmezan
PRIPREMA
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Izvadite maslac (puter) iz frižidera da omekša na sobnoj temperaturi
Kada se luk ohladi istisnite čenove iz ljuske i krupno naseckajte.
Narendajte sir i naseckajte peršun. Pomešajte peršun, luk, sir i so sa puterom.
Isecite hleb na kriške i svaku krišku premažite predhodnom smesom.
Zapecite u zagrejanoj (na 250 stepeni) rerni 3-4 minuta.
Prijatno!
BONUS VIDEO