Sastojci:
Osam šnicli od pilećeg belog mesa
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Marinada:
Tri kašike sveže isceđenog, soka od limuna
tri kašike meda
tri veća čena belog luka
jedna kašičica origana
jedna kašičica kumina
jedna kašičica crvenog mlevenog bibera
dve kašičice crnog, mlevenog, bibera
dve kašičice suvog biljnog začin
120 ml maslinovog ulja
Priprema
Belo meso iseći tako da šnicle budu debljine, oko, jedan cm. Beli luk što sitnije iseckati.
U marinadu stavljati jedno, po jedno, parče mesa, ali tako da obe strane mesa budu uvaljane u začine. Poklopiti posudu i ostaviti u frižider, najmanje dva sata.
Ugrejati dobro gril tiganj i (posle proteka datog vremena) pržiti meso iz marinade. Poslužiti sa prilogom, po želji.
Prijatno!