Sastojci:
- 3 jajeta
- 10 tanko sečenih kriški hleba
- 5 kašika mleka
- 5 kašika ulja + za premazivanje
- prstohvat soli
- suvi začin
- kurkuma
- bosiljak
- beli luk u prahu
- kim
- čili
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Umočiti kriške hleba jednu po jednu i ređati po tacni, pa ostaviti da odstoji desetak minuta.
Zatim poređati po plehu obloženom papirom za pečenje.
Peći dvadesetak minuta u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni.
BONUS VIDEO