Tortilja koja se topi u ustima je najbolji doručak koji možete da zamislite. Nutrijentska vrednost jaja je jako visoka, tako da je to doručak koji će da vas drži do ručka. Ukus je savršn.
Sastojci
- 1 velika tortilja
- 3 jaja
- 50 g naribanog sira Gauda
- 50g kuhane šunke
- kečap
- majoneza
- so da se posole jaja
Priprema
Pripremiti tavicu prema veličini tortilje.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Razmutiti jaja,posoliti i na malo maslaca ili ulja ispeći kajganu bez mešanja, pa prilagoti jačinu plina ili struje. Kada je donja strana jaja pećena na njih staviti tortilju i sa lopaticom sve preokrenuti da se tortilja zagreje i zahrska i jaja ispeku do kraja. Sada na polovicu tortilje staviti sir i šunku da se malo rastopi. Prema želji staviti kečap i majonez. Preklopiti tortilju, pomeriti je sa vatre i poslužiti.
BONUS VIDEO
zora
30.05.2022 08:35Tortilja za dorucak? Zato su nam sva deca naduvana, muskarci ko bikovi a zene.... Kad ce Srbi nauciti da se hrane?