Ćufte od mlevenog mesa su odličan izbor za ručak, pogotovo ako su u paradajz sosu i poslužene sa pire krompirom. Ali, sada umesto mesa koristite tikvice i napravite najbolji obrok. Možete da služite sa prilozima po želji, kao što je rižoto, makarone...
Takođe, možete ih ispržiti u tiganju ili ispeći u rerni.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci:
- 2 tikvice
- 1 crni luk
- 1 jaje
- 70 g prezli
- 70 g rendanog sira
Priprema
Izrendajte tikvice i luk, posolite i i ocedite. Dodajte jaje, prezle i sir, pa sjedinite. Napravite ćufte i ispržite u zagrejanom ulju ili u rerni na 200°C nekih 15 minuta.
BONUS VIDEO