Uništava MRAVE veoma brzo: Sredstvo košta samo 200 DINARA, a veoma je efikasno

Vesti 31.05.2022 11:10 0

Najezda mravlje vojske čest je problem u gotovo svakom domu, evo kako ih se brzo i efikasno rešiti.

Uništava MRAVE veoma brzo: Sredstvo košta samo 200 DINARA, a veoma je efikasno

Shutterstock

Sa sunčanim vremenom dolaze i neželjene muve, jezivi puževi golaći i možda najstrašnije od svega- najezde mrava. No, srećom za vlasnike kuća, strastveni vrtlari hvale prilično iznenađujući proizvod za bebe za koji tvrde da pomaže da se rešite mrava bez upotrebe štetnih hemikalija.

Jedna žena na Facebooku požalila se na mrave: “Mravi. Čini mi se da svake godine imam problem. Moja deca odbijaju da se igraju u dvorištu jer su u njemu mravi. Ima li neko od vas pouzdane lekove osim uobičajenog sirćeta i vruće vode, nešto što će ih oterati, ali ne i ubiti ih. Primietila sam kod svoje zadnje kapije da ih već ima previše ispod komšijine kante za smeće. Sumnjam da je to glavni uzrok i nikad ih pre nisam tamo primetila.“

I objavu su brzo preplavili predlozi s puderom koji se pokazao najpopularnijim odgovorom. “Ako znate odakle dolaze, samo ih napuderišite puderom za bebe”, savetovao je jedan. Inače, puder u prahu ili onaj puder za bebe košta oko 200 dinara.

“Naterali smo ih da stalno ulaze u našu kuhinju i kada smo otkrili odakle dolaze, malo smo ih napuderisali i nikad ih više nismo imali. To je malo teže izvesti kada su mravi u dvorištu, ali ako ih možete videti na zadnjoj  kapiji, pospite mnogo  praha (bonus je što je siguran za decu i kućne ljubimce)”, objasnio je jedan od korisnika Facebooka. Drugi se složio: “Narandžinu koru u sirćetu dve nedelje, a zatim ulijte u bocu s raspršivačem. Neće ih ubiti, ali im se to ne sviđa. Takođe sam koristio puder u prahu jer ga ne podnose.” Treći je bio oduševljen: “Puder u prahu čini čuda”

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading