ŠEST najjačih SAVETA za privlačenje NOVCA: Ako ih se budete pridržavali PARE će stići već za nekoliko DANA!

Vesti 28.05.2022 15:30 0

Čini se pomalo čudnim da pravilnim postavljanjem stvari po kući i kancelariji možete zaraditi više novca - ali prema Feng Šuiju, ovo je veoma važno!

novac

Shutterstock

Svakog dana vidite i dodirnete razne stvari čija energija, zajedno sa onom koju nosite u sebi, može da učini čuda. Kada razmislite o tome – a novac je vrsta energije, on često (ne uvek) donosi dobro raspoloženje i čini ljude srećnijim. Poenta je da u svom domu i životu stvorite uslove za nesmetan protok životne energije, a time ćete obezbediti sigurnost i blagostanje. Donosimo vam šest važnih feng šui saveta koji će obezbediti veći priliv novca u vaš dom.

1. Popravite sve što je pokvareno: posebno slavine i krov ako prokišnjava Prema feng shui učenjima, voda može značiti dve stvari: novac i emocije. Zašto ove dve stvari? Tako jednostavno: voda teče, a novac i emocije su vrsta energije koja, opet, kao i voda, ima svoj tok. Popravite slavine ako voda curi. Ili krov koji prokišnjava. Popravljajući stvari u svom domu, popravljate svoj život.


2. Zatvorite poklopac na VC šolji. Kupatilo je veliki "potrošač" pozitivne energije. Voda sa česme se sliva u odvod, a ispiranjem toaleta trošite i značajne izvore energije. Zato zatvorite poklopac na VC šolji kako biste sprečili da energija ode od vas. I bilo bi dobro da na lulu iza školjke zavežete crvenu mašnu, koja će, prema feng šui pravilima, zaštititi vaše finansije.


3. Uredite ulazna vrata Veoma je važno da ulazna vrata budu dobrodošla. Uklonite sve nepotrebne stvari (đubre, drva, stare cipele), jer će blokirati put do pozitivne energije. Takođe, proverite da li zvono na vratima radi, da biste čuli kada poslovna prilika pozvoni na vrata. Adresa i broj kuće (ili stana) moraju biti lako vidljivi, kako bi energija brzo pronašla put do vašeg doma.

4. Razmislite o simbolima Kada prođete kroz ulazna vrata, šta se nalazi na levoj strani sobe u kojoj se nalazite? Prema starom tibetanskom učenju, ovaj deo vašeg doma je deo koji je veoma važan za novac. Šta je unutra? Da li su stvari uredno složene ili u potpunom haosu? Ako je sve natrpano i neorganizovano, moguće je da su i vaše finansije u istom takvom haosu. Ima li u tom delu sobne biljke koja brzo uspeva i oduševljava svojim mirisom? Onda očekujte da će i vaše finansije napredovati. Da bi energija i novac tekli što više i bezbednije, na zidove postavite slike prirode, drveća, vodopada, jedrilica, reka ili možda konja u galopu. Svaka od ovih slika simbolizuje slobodu i budi pozitivnu energiju u vašem domu.


5. Redovno održavajte peć na drva (kamin) Prema feng šui učenjima, peć na drva simbolizuje obilje i bogatstvo. Uverite se da je uvek čist i da redovno održavate dimnjak. Na ovaj način otvorićete put energiji koja će omogućiti stvaranje više poslovnih prilika, a samim tim i zarade.

6. Naučite da cenite novac Nakon što ste uradili prethodnih pet koraka, vreme je da se „pozabavite“ sopstvenim odnosom prema novcu. Možda imate iskrivljenu sliku novca i bogatih ljudi od detinjstva. Možda mislite da su nemoralni, sujetni i da su dobili novac na pogrešan način. Vreme je da se predomislite. Počnite da gledate na novac kao nagradu za dobra dela, ljubaznost, inteligenciju i posvećenost drugima. Bilo da trošite, štedite, primate ili dajete novac, uvek budite zahvalni u životu. Vaš optimizam i pozitivna energija delovaće kao magnet za privlačenje novca.
 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading