Zgužvani papirići, računi i rasute kovanice po TORBI imaju svoju simboliku: Feng šui stručnjaci veruju da zbog ovih LOŠIH navika privlačite NEGATIVNU energiju

Vesti 21.09.2021 21:35 0

Feng šui stručnjaci tvrde da torba i novčanik igraju jednu od glavnih uloga kada je energija u pitanju

Zgužvani papirići, računi i rasute kovanice po TORBI imaju svoju simboliku: Feng šui stručnjaci veruju da zbog ovih LOŠIH navika privlačite NEGATIVNU energiju

pixabay

Veruje se da "teret" u torbi, odnosno ono što u njoj nosite može uticati na vašu energiju i razvoj dalje sudbine. Zavirite u svoju torbu, bez obzira da li je to velika ili mala torbica, ranac ili torba koja se vezuje oko struka. Šta se tamo sve nalazi?

Feng šui stručnjaci upozoravaju da određene stvari nikako ne treba nositi u torbi. Oni veruju da u njoj treba da vlada red.

Zato je potrebno izbaciti sve ono što je nepotrebno, jer to privlači nepotrebne poslove i prepreke na životnom putu - ove nepotrebne stvari o kojima se priča zapravo kradu energiju i donose haos. 

Veruje se da će vam red doneti olakšano donošenje odluka, pa je zato potrebno izbaciti iz torbe sve ono što vam nije potrebno, kao što su papirići, iskorišćene maramice, zgužvani računi ili stara šminka. "Čuvanje" ovih stvari označava da sa sobom simbolično nosite stare probleme i nepotrebne brige, živite u prošlosti.

Nikako ne treba držati razbacan novac po torbi, već ga treba čuvati isključivo u novčaniku. Feng šui označava da novac razbacan po torbi privlači siromaštvo, nedostatak finansija i postavlja energetske blokade na putu razvoja.

Torba mora biti čvrsta, netaknuta - ovo je znak sreće i pouzdane zaštite. Uredna torba donosi harmoniju i čuva sklad, a veruje se da poslovna torba treba da bude sređena, visoko kvalitetna i izdržljiva, prenosi "Krstarica". Ona simbolično predstavlja vašu kesu sa novcem. Ona je simbol finansijskog blagostanja. Fen šui stručnjaci ističu da torba ne sme da bude preteška, jer to simbolizuje brige i opterećenja. Smatra se da ne treba držati torbu na podu, jer se veruje da to privlači loše finansije.

Komentari (0)
Loading