Sastojci
Stari hleb
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
150 g kiseele pavlake
100 g mladog kajmaka
100 g kačkavalja
origano.
Priprema:
Izrežite stari hleb na kriške.
Jaja, pavlaku i kajmak umutite pa ih stavite na kriške.
Kačkavalj izrendajte i takođe ih stavite na hleb a origano prospite preko njih.
Pecite oko deset minuta.
Prijatno!
BONUS VIDEO

Prolećne alergije: Tiha epidemija savremenog života – Kako olakšati neprijatne simptome?

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Kongres MIND – AI u medicini: Istražite Budućnost Medicine i Veštačke Inteligencije MIND 2025
ADMIRALBET VAM POKLANJA 50% BONUSA SVAKOG DANA

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs
