Želite da privučete gomilu NOVCA: Promenite ČETIRI stvari u KUHINJI, pare će vam se lepiti za prste!

Vesti 25.05.2022 19:40 0

Feng šui drevna veština uređenja prostora od davnina nudi veliki broj saveta koji će vam pomoći u nastojanju da privučete novac, sreću i ljubav

Želite da privučete gomilu NOVCA: Promenite ČETIRI stvari u KUHINJI, pare će vam se lepiti za prste!

Shutterstock

Kako je kuhinja mesto u kome provodite mnogo vremena, ona je ujedno i prostor u kome aktivno cirkuliše energija. Evo šta bi trebalo da uradite kako biste privukli obilje i novac.

Oslobodite prostor na frižideru

Magneti, razglednice, leci od dostave, popisi stvari koje morate napraviti – nered na frižideru i svaki pogled na njega stvara previše stimulacije zbog koje se osećate rastreseno. Zbog toga posežete za hranom u frižideru čak i kada niste gladni. Skinite s frižidera sve ili ostavite samo par inspirativnih citata, a popise obaveza preselite na unutrašnjost vrata kuhinjskih elemenata.

„Sakrijte“ kantu za smeće

Ne držite je otvorenu i nemojte je smeštati unutar vidnog polja nego po mogućnosti ispod sudopera, u unutrašnjosti elementa ili u ostavi. Otvorena kanta u vidokrugu priziva nered i „smeće“ u vaš život.

Napunite činiju za voće

Ona simbolizuje uspeh i obilje, a držite je na očišćenom stolu ili bilo kojoj čistoj kuhinjskoj površini.

Pronađite mesta za biljke

Teglice sa začinima, cveće ili bilo koje druge koje druge biljke po vašoj želji dobrodošao su kuhinjski dodatak jer unose pozitivnu energiju u vašu svakodnevicu.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading