Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
- 100 ml vode
- 100 gr šećera
- 50 gr čokolade (ako je posno posna čokolada)
- 80 gr maslaca (ako je posno posni margarin)
- 80-100 gr oraha (mogu lešnici)
- 130 gr ml keksa (ako je posno posni keks)
- 100 gr pečenih lešnika seckanih ili krupno mleveni
U šerpu sipati vodu dodati maslac, šečer čokoladu pa staviti na šporet da se istopi. Dodati keks i orahe i sve izjednačiti. Ostaviti da se ohladi u frižideru. Rukama vaditi smešu praviti kuglice oko 20 gr ili manje i uvaljati ih u seckane lešnike i redjati u poslužavnik. Puniti sa nutelom, kremom ili džemom po izboru. Jako dekorativni, ukusni.
Napomena
Bilo bi poželjno da ih napravite 2 dana ranije da se osuše i stegnu u frižideru.
