Ovo je jedan od onih recepata koji uspevaju iz prvog puta. Brzo, lako i zgodno – rezultat je fenomenalan!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Za pripremu ovog domaćeg majoneza biće potrebni sledeći sastojci:
– 1 sveže jaje
– 200 ml suncokretovog ulja (20 minuta rashlađenog u zamrzivaču)
– 1 ravna kafena kašika soli
– 1 kafena kašika senfa
– 1 supena kašika limunovog soka
– blender
Priprema majoneza:
Veoma je važno da svi sastojci za pripremu majoneza budu iz frižidera, ulje je poželjno ohladiti u zamrzivaču 20-ak minuta.
U blender stavite jaje. Dodajte senf, so, ulje i sok od limuna.
Stavite štap blendera na samo dno, i mutite tako smesu u trajanju 5 sekundi.