Ovo je jedan od onih recepata koji uspevaju iz prvog puta. Brzo, lako i zgodno – rezultat je fenomenalan!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Za pripremu ovog domaćeg majoneza biće potrebni sledeći sastojci:
– 1 sveže jaje
– 200 ml suncokretovog ulja (20 minuta rashlađenog u zamrzivaču)
– 1 ravna kafena kašika soli
– 1 kafena kašika senfa
– 1 supena kašika limunovog soka
– blender
Priprema majoneza:
Veoma je važno da svi sastojci za pripremu majoneza budu iz frižidera, ulje je poželjno ohladiti u zamrzivaču 20-ak minuta.
U blender stavite jaje. Dodajte senf, so, ulje i sok od limuna.
Stavite štap blendera na samo dno, i mutite tako smesu u trajanju 5 sekundi.
