Ako ste ljubitelji tiramisua ovo je recept za vas. Izuzetno se brzo pravi i veoma je ukusan. Kuvar Gordon Remzi kaže da vam za njegovu primenu neće biti potrebno više od jednog minuta:
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 120 g šećera u prahu;
- 300 g slatke pavlake;
- Ekstrakt vanilije;
- 250 g maskarpone sira;
- piškote;
- šoljica jake crne kafe.
Priprema:
U činiju stavite šećer u prahu, dodajte slatku pavlaku i sve zajedno dobro umutite mikserom. U drugu činiju stavite maskarpone i ekstrakt vanilije i dobro izmešajte. Mešavinu mascarponea i vanilije sipajte u slatku pavlaku i sve zajedno dobro izmiksajte.
Piškote prepolovite na pola, umočite u kafu i stavite u čašu. Prelijte smesu u čaše i po vrhu narendajte tamnu čokoladu.
BONUS VIDEO