Sastojci:
Jedan kg krompira,
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
100 g pavlake,
100g konzerviranog pasulja,
peršun,
so,
puter,
konzervirani kukuruz,
biber,
maslinovo ulje,
200 g kobasice

Shutterstock
Priprema:
Krompir oprati, osušiti pa potom premazati uljem.
Umotati u foliju i staviti u rernu zagrejanu na 160 stepeni.
Peći sat vremena.
Proveriti čačkalicom pečenost krompira(čačkalica mora lagano da prodje do središta krompira).
Pečen krompir izvaditi da se prohladi.
Na krompiru sa gornje strane napraviti džep, pa kroz njega izvući sredinu i staviti u posudu.
Dodati rendani sir, pavlaku, puter, sitno sečenu kobasicu i začine po ukusu.
Sve izmešati i sjediniti.
U svaki krompir po ukusu dodavati pripremljenu masu sa dodatkom kukuruza, pasulja ili začina po ukusu.
Sve servirati toplo, preliveno bogato sa maslinovim uljem i posuto svežim peršunom.
Prijatno!