Sastojci
- brašno - 400 g
- jaja - 2 komada
- kvasac - 1 kesica suvog
- sveže mleko - 400 ml
- so - 1 kašičica
- šećer - 2 kašičice
- ulje
Priprema
Jaja umutite sa mlekom, pa dodajte so i šećer.
Mešajući sve vreme, dodajte brašno, kome ste prethodno dodali kvasac.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Kad dobijete gusto testo, ostavite ga da naraste.
Kašičicom uzimajte od testa i uštipke pržite u zagrejanom ulju.
Odložite ih na papir, kako bi se suvišna masnoća ocedila, pa ih možete premazati slatkom ili medom.
BONUS VIDEO