Sastojci
- 300 g mladih špargli
- malo soli
- 1 kašika malinovog ulja
- 1 dl kisele pavlake
- 3-4 čena belog luka
Priprema
Šparglu operite i stavite u zagrejan tiganj, protresite tiganj, kako biste podjednako propržili šparglu.
Kada je špargla *grilovana*, dodajte malo soli i kašiku ulja, promešajte malo, zatim dodajte, seckan beli luk i još nekoliko minuta propržite.
Sipajte šparglu na tanjir za posluživanje, sačekajte neko vreme da se prohladi.
Preko prohlađenih špargli prelijte umućenu kiselu pavlaku i poslužite. Prelepog je ukusa i mirisa koji joj daje beli luk.
BONUS VIDEO
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
