Potrebno je
- 2 jaja;
- 1 kašika šećera
- 1 kašičica soli
- 40 ml ulja
- 1 šolja mleka
- 1 šolja brašna
- 1 šolja kisele vode
Priprema
U veliku plastičnu posudu stavite jaja, ulje, šećer i so pa sve izmešajte ručno, mutilicom. Kada ste umutili jaja, odmah jednu za drugom u činiju sipajte šolju kisele, šolju mleka i šolju brašna. Izmešajte dobro i ostavite da se smesa "odmori" dok se tiganj zagreje.
Palačinke pečemo u zagrejanom tiganju 1 minut s jedne, i 1 minut s druge strane. Premažite ih sa kremom, džemom ili medom. Uživajte!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

TRAMPOV KABINET NIJE ODBIO VUČIĆEV DOLAZAK! Portparolka Bele kuće se hitno oglasila: "To su lažne vesti"

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Vučić uputio čestitku pripadnicima Garde Vojske Srbije; "Simbol tradicije"

Brnabić o uvredama na račun Vučića: Nepatvorena mržnja prema jednom čoveku, želje i nadanja da će umreti

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs
