Da biste napravili dobar pire krompir, potrebno je da znate jednu važnu stvar.
Naime, većina greši u jednoj “sitnici”.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Nije ga teško napraviti, to svi znaju, a bez putera i mleka on ne bi bio tako kremast i dovoljno “mokar”.
Međutim, ono što većina ne zna jeste da je potrebno da mleko ima određenu temperaturu da bi pire krompir bio baš onakav kakav treba da bude.
Početnici i neiskusne domaćice uglavnom uzimaju hladno mleko iz frižidera i sipaju ga direktno u krompir. U tome i jeste najveća greška. Mleko ne sme da bude hladno. Da bi krompir bio ukusan i kako ne bi promenio temperaturu, potrebno je da mleko bude sobne temperature, ili malo zagrejano.
Odali smo vam ovu malu caku iskusnih domaćica, a na vama je samo da uživate u njegovom ukusu.
BONUS VIDEO