Za manje od pola sata možete da spremite ovo ukusno pecivo punjeno kačkavaljem koje će sigurno obradovati sve ukućane.
Potrebno je: 150 ml vode (malo manje od 1 čaše vode), 70 g putera, 1 prstohvat soli, 1 prstohvat crnog bibera, 3 jaja, 110 g brašna (1 šolja), 25 g parmezana (2 kašike), 50 g rendanog kačkavalja (manje od 1 šolje), 1 prstohvat peršuna.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema:
U šerpi istopite puter pa dodajte vodu, biber, so i promešajte. Zatim dodajte brašno i sve vreme mešajte dok se ne uprži. Dobjenu smesu sipajte u činiju, utapkajte kašikom pa dodajte jedno po jedno jaje i mutite mikserom. Ubacite peršun, kačkavalj rendani i dobro promešajte.
Na pleh obložen pek papirom vadite kugle kašikom za sladoled i ređajte. Odozgo pospite parmezanom. Pecite u zagrejanoj rerni na 190 stepeni 25 minuta.