Tradicionalno jelo NA KAŠIKU: Čorbasti GRAŠAK sa junetinom, za manje od 30 minuta biće na vašem stolu

L. Vidović Vesti 21.03.2022 13:14 0

Savršen ručak za celu porodicu

Tradicionalno jelo NA KAŠIKU: Čorbasti GRAŠAK sa junetinom, za manje od 30 minuta biće na vašem stolu

Shutterstock

 

Potrebno je:
  • 1 glavica crnog luka,
  • 2 čena belog luka,
  • 1 šargarepa,
  • 2 krompira,
  • 350 grama junetine seckane na kockice,
  • so i biber,
  • suvi začin,
  • mirođija,
  • 400 grama graška,
  • 1 kašika masti.

Priprema: Na masti prodinstajte crni luk i šargarepu. Dodajte meso i dinstajte oko 10ak minuta. Dodajte grašak i krompir, kao i začine. Nalijte vodu da ogrezne smesa. Kuvajte oko 30 minuta. Dodajte mirođiju. Poslužite uz pavlaku.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading