Potrebno je:
- 1 glavica crnog luka,
- 2 čena belog luka,
- 1 šargarepa,
- 2 krompira,
- 350 grama junetine seckane na kockice,
- so i biber,
- suvi začin,
- mirođija,
- 400 grama graška,
- 1 kašika masti.
Priprema: Na masti prodinstajte crni luk i šargarepu. Dodajte meso i dinstajte oko 10ak minuta. Dodajte grašak i krompir, kao i začine. Nalijte vodu da ogrezne smesa. Kuvajte oko 30 minuta. Dodajte mirođiju. Poslužite uz pavlaku.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
BONUS VIDEO