Količina je dovoljna za četiri osobe.
Sastojci:
- 1 Crni luk
- Tikvica
- Plavi patlidžan
- Šampinjoni
- Crvena paprika
- Ljuta paparika
- So, biber, lovor, majčina dušica
- Pileći karabatak
Priprema:
- Pileći karabatak odvijen od kosti propržite na malo masnoće.Možete sa kožicom koja će se fino zapeći.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
- Povrće operite, naseckajte kako volite. I sve to dodajte mesu. Šampinjone samo ubacite malo kasnije jer se brže spreme od ostalog povrća.
- Dodam mesu sve odjednom.Možda šampinjone malo kasnije,a i ne mora.
- Dinstati lagano, bez vode, a na kraju možete da sipate malo belog vina i začinite.
Prijatno!
