Kuvarice u Srbiji OBOŽAVAJU ovaj trik sa ČAŠOM: Spremite krompir u tiganju, korica je HRSKAVA i nikad lepše zapečena

Izvor: M. G. Vesti 24.02.2022 16:00 0

Ispecite krompir potpuno drugačije nego do sada, u čaši je trik.

Kuvarice u Srbiji OBOŽAVAJU ovaj trik sa ČAŠOM: Spremite krompir u tiganju, korica je HRSKAVA i nikad lepše zapečena

Printscreen/ Instagram

Krompir koji se kuva i peče u ljusci uvek je boljeg ukusa od onoga bez ljuske. Nakon kuvanja ga ispecite u tiganju, ali kako biste dobili zanimljiv oblik spljoštite ga čašom. Odličan je uz krmenadle ili već neko meso po izboru. Dovoljan je i samo sos sa strane i američka kupus salata. 

Sastojci: 

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

1,5 kg krompira

30 g putera
25 ml ulja 

Priprema

Krompir u ljusci dobro operite, pa ga skuvajte, ali ne treba skroz da omekša. Puter istopite i zagrejte ulje, pa stavite ceo krompir u tiganj.  Čašom spljoštite, pa pecite sa jedne i druge strane po 7 minuta. Posolite i pobiberite, pa gotov krompir začinite seckanim vlašcem. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cookist Wow (@cookistwow)

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)