Krompir koji se kuva i peče u ljusci uvek je boljeg ukusa od onoga bez ljuske. Nakon kuvanja ga ispecite u tiganju, ali kako biste dobili zanimljiv oblik spljoštite ga čašom. Odličan je uz krmenadle ili već neko meso po izboru. Dovoljan je i samo sos sa strane i američka kupus salata.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
1,5 kg krompira
25 ml ulja
Priprema
Krompir u ljusci dobro operite, pa ga skuvajte, ali ne treba skroz da omekša. Puter istopite i zagrejte ulje, pa stavite ceo krompir u tiganj. Čašom spljoštite, pa pecite sa jedne i druge strane po 7 minuta. Posolite i pobiberite, pa gotov krompir začinite seckanim vlašcem.
BONUS VIDEO
