Uz ove TRI poze žene doživljavaju VRHUNAC: Kada bi ih muškarci redovno praktikovali, imali bi u krevetu EKSPLOZIVNU MINU

Vesti 12.02.2023 22:30 1

Velikim brojem ispitivanja i anketa, strani istraživači došli su do zaključka kojue su tri poze ženama omiljene

Uz ove TRI poze žene doživljavaju VRHUNAC: Kada bi ih muškarci redovno praktikovali, imali bi u krevetu EKSPLOZIVNU MINU

Shutterstock

Većina pripadnica lepšeg pola priznala je da vrhunac doživljava u specifična tri položaja, kao i da im isti najviše prijaju. Dakle, ženski favoriti u seksu su sledeći:

1. Doggy stil (otpozadi)

Ova poza je u vrhu omiljenih kako za žene, tako i za muškarce. Ona oba pola uzbuđuje jer je veoma izazovna i provokativna, ruši granice, zahteva potpuno prepuštanje i daje mašti na volju - možete je izvoditi u bezbroj varijacija. Dame su istakle da je posebno zanimljivo kada padnu pod autoritet muškarca u ovoj pozi.

2. Misionarska poza

Ovaj položaj je potcenjen, ali zapravo ženama često pričinjava zadovoljstvo, jer bez mnogo truda i akrobacija, mogu da dođu do vrhunca. Ovaj klasičan ljubavni položaj je savršen za one koji vole da osete snagu muškog tela.

3. Ples u krilu

Većina žena voli da bude iznad partnera jer imaju osećaj kontrole igre, a moć je uvek jak afrodizijak. Boravak na vrhu se ne mora ograničavati samo na jednu pozu, već se na različite načine može doći do užitaka koje možda još niste niti osetili.

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Odron
14.02.2023 12:13

Još samo da imamo sa kim...